Выставка приглашает специалистов нефтегазовой промышленности

20.10.2000, 14:41

С 23 по 26 октября в Киеве пройдет четвертая специализированная выставка "Нефть и газ - 2000". (укр.)

Цій непересічній події в житті працівників нафтогазової галузі була присвячена прес-конференція першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Василя Кощинця.

Основні напрямки виставки оприлюднені на прес-конференції: розвідка нафтових і газових родовищ, сучасні технології; облік енергоносіїв, енергозбереження; нові технології буріння; автоматизація виробничих процесів; розробка нафтових і газових родовищ (морських і на суші); діагностика в нафтогазовій промисловості, оцінка ризиків та забезпечення надійності; підготовка та переробка природного газу і конденсату; переробка нафти; підземне зберігання природного газу; обладнання для нафтогазової промисловості; розподіл природного газу, газові мережі; система екологічного контролю; магістральний транспорт природного газу та нафти.

Василь Кощинець розповів присутнім про надзвичайно високий рівень представництва на виставці. Зокрема, свою продукцію запрезентували провідні виробники Великобританії, Німеччини, Польщі, США, Росії, Угорщини, Франції. Особливо необхідно відзначити експозицію українських підприємств, яких серед експонентів налічується 58, що є свідченням відродження національної економіки.

Організаторами виставки виступають НАК "Нафтогаз України", Міністерство палива і енергетики України та АТ "ІВП ВНІПІТРАНСГАЗ".

Виставка працюватиме у виставковому центрі "АККО Інтернешнл", за адресою: м.Київ, пр-т Перемоги, 40-Б.
Олена Шаповал.
Инф. газеты "Молодь України".

Читайте також