ДИРЕКТОР КООРДИНАЦИОННОГО ЦЕНТРА ПАРТНЕРСТВА НАТО ПОСЕТИЛ УКРАИНУ

31.10.2000, 13:13

С визита в Украину начал посещение стран-участниц программы "Партнерство во имя мира" только что назначенный директор координационного центра партнерства НАТО польский генерал-лейтенант Болеслав Изидорчик. (укр.)

Під час візиту він зустрівся з першим заступником начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенантом Миколою Пальчуком, начальником центру військового співробітництва та верифікації - заступником начальника Генерального штабу ЗС генерал-майором Миколою Гончаренком та начальником управління Євроатлантичної інтеграції Міністерства закордонних справ України Володимиром Балашовим.

Під час зустрічей директор координаційного центру партнерства зазначив, що у 2000 році всі планові заходи, а їх вже відбулося більше 100 в рамках Програми ПЗМ, українською стороною виконуються вчасно. Він також високо оцінив рівень підготовки українських офіцерів, які виконують обов'язки у штабних структурах НАТО та підкреслив, що наступного року кількість партнерських заходів не зменшиться. Проте буде зроблено акцент на якості, зокрема, пріоритети будуть віддані мовній підготовці, штабним процедурам, управлінню і зв'язку та тиловому забезпеченню.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також