Prostir увеличивается

29.11.2000, 16:53

UMC, ведущий оператор мобильной связи в Украине, расширяет возможности услуги Prostir: теперь прямо с мобильного телефона можно заказать авиа- и железнодорожные билеты. (укр.)

Це стало можливим завдяки двом новим розділам на Prostir.com - бронюванню квитків на рейси компаній Австрійські Авіалінії та Lufthansa, а також бронюванню авіа- і залізничних квитків через агенцію Кий Авіа. Зробити це можна, зайшовши до розділу "Бронювання квитків". Крім того, в листопаді у роздiлi "Афiша Києва" з'явився новий пiдроздiл "Кiнопалац", де можна дiзнатися розклад, переглянути анонси i навiть замовити квиток; з'явилися новi рубрики у роздiлi "Спорт": останнi новини футболу, хокею, баскетболу та Формули-1; культурне життя столицi - у новому роздiлi "Афiша Києва". Вiдкрито роздiли "GSM роумiнг" та "Юридичнi послуги".

Prostir - послуга на основі технології WAP (Wireless Aplication Protocol) - світового протоколу бездротового доступу до інформаційних та сервісних ресурсів мережі Інтернет з мобільного телефону. Абоненти UMC можуть прочитати на дисплеї мобільного телефону міжнародні, загальноукраїнські, регіональні та спортивні новини, курси валют, погоду, гороскоп, анекдоти, дізнатися про ситуацію на автошляхах столиці, пошукати ресторан, забронювати квитки, замовити піццу і навіть перевірити місце знаходження вантажу, відправленого за допомогою DHL.

Користуючись послугами Prostir, абоненти також можуть приймати та посилати електронну пошту прямо з мобільного телефону.
По информации UkrBiz.net.

Читайте також