Бюстгальтер ценой $15 млн.

03.11.2000, 11:38

Популярнейшая на сегодняшний день модель Жизель Бандхен появилась на обложке рождественского каталога фирмы "Victoria's Secret" в самом дорогом "костюме" компании - бюстгальтере стоимостью $15 миллионов, украшенном рубинами и бриллиантами. (укр.)

Суперспіднє у комплекті з відповідними трусиками прикрашають понад 13 тисяч коштовних каменів, серед яких є навіть тайські рубіни (найрідкісніші у світі!) загальною вагою в 300 карат.

Нагадаємо, що це вже традиція відомої фірми нижньої білизни: робити наприкінці року ексклюзивний бюстгальтер, який коштує захмарні гроші, вдягати його на одну з кращих манекенниць і розміщувати всю цю красу на обкладинці свого каталогу. Після цього "ліфчик" - також традиційно - виставляється на аукціон. До місця аукціону цей диво-гібрид ювелірної і галантерейної промисловостей буде доставлено у броньованій машині.

Безсумнівно, бюстгальтер стане чудовим подарунком до Різдва, якщо тільки знайдеться людина, котра готова заплатити за нього належну ціну. Але що цікаво: досі відчайдухів, які дозволили б собі придбати таку коштовну білизну, не було. Жоден із попередніх бюстгальтерів фірми "Victoria's Secret" не було продано, незважаючи на старання найвідоміших моделей. Торік для обкладинки каталогу знялася Хейді Клум у діамантовому виробі вартістю $10 мільйонів, у 1998 році - Даніела Пестова у спідньому за $5 мільйонів, а перед тим - Тайра Бенкс і Клаудія Шиффер у зовсім "дешевих" бюстгальтерах, що коштували відповідно $3 й $1 мільйони. Однак приголомшуюча популярність бразилійки Жизель усе-таки дає компанії "Victoria's Secret" надію реалізувати нарешті свій ексклюзивний твір.
Юлія Крутогрудова.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також