ОЩАДБАНК ПРИНИМАЛ БАНКИРОВ

06.12.2000, 12:02

5 декабря в Ощадбанке состоялось очередное заседание клуба банкиров, которое было посвящено вопросам защиты банковской информации и роли в этом процессе соответствующего организационного, технического, юридического и кадрового обеспечения. (укр.)

Київські банкіри обговорили здобутки і проблеми, пов'язані із посиленням захищеності складних систем, якими є сьогодні інформаційні системи в банках. Учасники засідання були одностайні в тому, що перехід до підвищеного рівня захисту банківської інформації безумовно коштує недешево. Однак економія на безпеці банків, як засвідчує світовий досвід, нерідко призводить до серйозних збоїв в діяльності банківських установ та до непоправних фінансових втрат.

Заступник начальника управління безпеки Ощадбанку Володимир Зінько ознайомив присутніх з досвідом роботи по організації захищення платіжної системи та інформаційного ресурсу в установах Ощадного банку. Учасники засідання одержали змістовні методичні матеріали про використання інноваційних інформаційних технологій, з допомогою яких можна створити в банках високоефективні системи, що надійно захищають банківську інформацію.

У роботі клубу банкірів взяли участь і виступили директор Департаменту інформатизації НБУ Савченко А.С., перший заступник керівника Департаменту спеціальних телекомунікаційних систем та захисту інформації СБУ Барлабанов В.В., заступник голови правління Ощадбанку Волков С.С., виконавчий директор Центру банківських інформаційних технологій Зарахович А.Й. та інші.
Инф. пресс-службы Ощадбанка.

Читайте також