Снова "Спартак" - "Динамо"?

07.12.2000, 10:37

Девятый турнир лучших футбольных клубов стран бывшего СССР "ITEPA-Кубок чемпионов Содружества" пройдет с 20 по 28 января 2001 года в Москве. (укр.)

Група компаній ІТЕРА з нинішнього року стала титульним спонсором цього популярного змагання, фінальні матчі якого пройдуть у спорткомплексі "Олімпійський".

Як розповів директор турніру Олександр Полінський, російський "Спартак" (Москва) обов'язково виступить основним складом. Це обіцяв головний тренер "червоно-білих" Олег Романцев. За словами керівника департаменту футболу АТ "ФК "Динамо" (Київ) Євгена Котельникова, динамівці також планують включити до заявки всіх найсильніших футболістів, окрім задіяних на зборах національної збірної у Кончі-Заспі. Регламент проведення турніру аналогічний цьогорічному. На першому етапі разом з "Динамо" в групі "Б" виступатимуть латвійський "Сконто", молдовський "Зімбру" і туркменський "Копетдаг". Групу "А" склали московський "Спартак", литовський "Каунас", білоруська "Славія" і таджицький "Варзоб". Матчі першого етапу відбудуться 20, 21 і 23 січня. Фінал - 28 січня.

У цей період очікується також приїзд до столиці Росії керівників Міжнародної федерації футбольних асоціацій. Адже під час турніру в Москві перебувають президенти федерацій 15 країн колишнього Союзу, що привертає увагу керівництва світового і європейського футболу.

Призовий фонд турніру, як і раніше, становить $100 тис., з яких $35 тис. дістануться переможцю. В рамках турніру знову пройдуть матчі серед юних футболістів - цього разу 1986 року народження.

Нагадаємо, що минулого року у "Кубку Співдружності" перемогли спартаківці. А кияни, які виступали другим складом, вибули у півфіналі.
Ганна Ромашко.
Инф. газеты "Урядовий кур'єр".

Читайте також