"СВЕЖИЙ ВЕТЕР"

08.12.2000, 16:19

9 и 10 декабря 2000 года в Харькове состоится Всеукраинский фестиваль экологического творчества "Свежий ветер". (укр.)

Всеукраїнський фестиваль екологічної творчості "Свіжий вітер" започатковано Всеукраїнською дитячою спілкою "Екологічна варта" за сприяння Всеукраїнської екологічної Ліги та Народно-демократичної партії.

Метою проведення фестиваля є оздоровлення довкілля через участь молоді у природоохоронних акціях, дослідницькій роботі, творчих заходах. Виступи творчих дитячих колективів мають засобами мистецтва привернути увагу до екологічних проблем.

Фестиваль проводиться для формування екологічної культури молоді, залучення дітей та підлітків до природоохоронного руху, пошуку і підтримки талановитих дітей та підлітків й розвитку нових творчих напрямів діяльності молоді.

У програмі фестивалю музично-хореографічні та театральні композиції, а також конкурс "Екологічна мода", у якому будуть представлені колекції одягу, зачісок та візажу з використанням природного матеріалу або матеріалів вторинного використання.

У фестивалі візьмуть участь представники шкіл, ліцеїв, гімназій, творчих закладів, дитячих громадських організацій та самодіяльних творчих колективів.
По материалам пресс-службы Всеукраинской экологической Лиги.

Читайте також