В Дрогобыче будут производить растворы для инъекций

16.03.2000, 13:40

Во второй половине 2000 года на базе Дрогобычского опытного завода "Гранит" будет введен в эксплуатацию единственный в Украине завод по выпуску инъекционных растворов, мощностью 4 млн. упаковок в год (укр.).

У другому пiврiччi 2000 року на базi Дрогобицького дослiдного заводу "Граніт", що належить львiвському концерну "Електрон", буде введено в експлуатацiю єдиний в Українi завод з випуску iн'єкцiйних розчинiв потужнiстю 4 мiльйони упаковок на рiк. Про це повiдомив директор заводу "Граніт" Михайло Пукаляк.

За його словами, зараз на заводi вже змонтоване все необхiдне обладнання. Пробний випуск першої продукцiї заплановано на другу половину квiтня. Власником новостворюваного заводу є компанiя з iноземними iнвестицiями "Грамед", засновниками якої є дослiдний завод "Граніт" та концерн "Електрон", британська Fininvest, а також кiпрська компанiя та фiзичнi особи.

Для будiвництва заводу компанiя "Грамед" отримала в кредит пiд гарантiю уряду України вiд фiрми UPSA 2 лiнiї з виготовлення iн'єкцiйних розчинiв загальною вартiстю 22 мiльйони французьких франкiв. Окрiм того, ще 350 тисяч USD у створення заводу iнвестувала британська Fininvest. Инф. газеты "УКРАЇНА-BUSINESS".

Читайте також