ВИЗИТ НАЧАЛЬНИКА ГЕНЕРАЛЬНОГО ШТАБА ВС УКРАИНЫ В МАКЕДОНИЮ

05.05.2000, 18:24

С 5 по 7 мая проходит рабочий визит начальника Генерального штаба Вооруженных Сил Украины Владимира Шкидченко в Республику Македония. (укр.)

5 - 7 травня відбувається робочий візит української військової делегації на чолі із заступником Міністра оборони - начальником Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковником Володимиром Шкідченком до Республіки Македонія. Під час візиту відбудуться робочі переговори між делегаціями Генеральних штабів ЗС України та Армії Республіки Македонія (АРМ). Передбачається, що Володимир Шкідченко зустрінеться з Головою Уряду Республіки Македонія Любчо Георгієвські, Міністром оборони Ніколо Клюсевим та начальником Генерального штабу АРМ генерал-підполковником Йованом Андрієвські.

Згідно з програмою візиту делегація з України відвідує Військову академію, Центр підготовки "Доктор Жозеф Крузел" та казарми "Ілінден". Планується, що Володимир Шкідченко відвідає також місце дислокації Українського контингенту миротворчих сил (УКМС) в Косово на американській базі "Бондстіл". Начальник Генерального Штабу ЗС України ознайомиться із зоною відповідальності УКМС, об'єктами бази "Бондстіл" та зустрінеться з особовим складом українського контингенту.

Передбачається, що під час перебування в Косово керівник військової делегації з України зустрінеться з Командувачем КФОР генерал-лейтенантом Хуаном Ортуньо, Командувачем багатонаціональної бригади "Схід" бригадним генералом Рікардо Санчесом та командуванням 18-го десантно-штурмового батальйону Польського контингенту миротворчих сил. Инф. Пресс-службы Министерства обороны Украины

Читайте також