Мечты Бритни Спирс осуществятся. В мультфильме

19.06.2000, 17:31

В день рождения принца Уильяма британский телеканал "Канал 4" покажет мультипликационный фильм "Мир Уилла", в котором Бритни Спирс в качестве одной из героинь пытается завоевать сердце принца.

Американська поп-зірочка Брітні Спірс не раз заявляла, що у захваті від британського принца Уїльяма. Хоча вона в цьому не оригінальна, адже про симпатичного члена британської королівської родини, старшого сина спадкоємця британського трону принца Чарльза та трагічно загиблої принцеси Діани, мріють мільйони дівчат у всьому світі. Але саме Брітні Спірз вдасться здобути принца Уїльяма для себе, та ще й в день його народження 21 червня, коли хлопцю виповниться 18 років. От лише мрії Брітні здійсняться не у житті, а у... мультфільмі.

У день народження принца Уїльяма британський телеканал "Канал 4" демонструватиме анімований фільм "Світ Уїлла". Це комедійна, сповнена буйної фантазії стрічка про те, що діятиметься в королівській родині в день повноліття її улюбленця. Оскільки захоплення Брітні Спірс принцом Уїльямом загальновідоме, то творці стрічки ввели її в сюжет в ролі однієї з запрошених. На вечірці Брітні відчайдушно переслідує принца з метою довести йому палкість своїх почуттів. І їй дещо вдається.

Речник "Каналу 4" так описав мультфільм: "Це ефектний і дещо нетрадиційний погляд на першого дійсно сучасного принца". До роботи над фільмом були запрошені відомі сценаристи популярних комедійних серіалів, а поставив його лауреат "Оскара", режисер Боб Годфрі, котрий має досвід праці над кількома відомими мультсеріалами.

Речниця королівської родини сказала, що не може довести до відома публіки думку Букінгемського палацу до перегляду фільма. Марко Бруствер. Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також