Открытие Web-сайта Службы безопасности Украины

29.06.2000, 18:18

Как сообщила пресс-служба СБУ на состоявшемся 29 июня брифинге, по адресу http://www.sbu.gov.ua открыт официальный Web-сайт Службы безопасности Украины. (укр.)

Сайт СБУ в мережі Інтернет створено з метою оперативного, об'єктивного і всебічного інформування громадськості про діяльність Служби безпеки України. За адресою http://www.sbu.gov.ua можна одержати інформацію про історію створення, основні завдання та напрями діяльності СБУ.

В окремому розділі розповідається про структуру української спецслужби. Тут мова йде про систему і організацію діяльності СБ України, керівництво СБУ, вперше повідомляється про напрями роботи всіх департаментів та основних управлінь. Корисною для широкого загалу може бути інформація про навчальні та медичні заклади, державний архів СБУ.

Розділ "Нормативна база" знайомить користувачів із законами, які регламентують діяльність СБ України. В першу чергу це закони "Про Службу безпеки України" та "Про оперативно-розшукову діяльність", повні тексти яких розміщено на сайті.

Для представників засобів масової інформації наведено дані про прес-центр та прес-підрозділи регіональних органів СБУ, контактні телефони, за якими можна одержати інформацію про діяльність спецслужби.

Крім цього безпосередньо на сайті можна ознайомитися з різноплановою інформацією про роботу Служби безпеки України в розділі "Діяльність". Тут розміщуються інтерв'ю, статті, прес-релізи, повідомлення та інші матеріали в основному про результати роботи спецслужби. На сайті також передбачається отримання від користувачів інформації, пов'язаної з діяльністю Служби безпеки України.

Web-сайт СБУ розроблено у взаємодії з фахівцями Інформаційного центру "Електронні вісті" ( http://www.visti.net). Инф. пресс-центра СБ Украины.

Читайте також