ОТКРЫТ НОВЫЙ МАРШРУТ ПРИГОРОДНЫХ ЭЛЕКТРИЧЕК

30.06.2000, 14:35

Открытие движения пригородных электричек по новому маршруту "Днепропетровск - Богуславский" Приднепровской железной дороги стало настоящим событием для тысяч жителей Павлоградского и Петропавловского районов Днепропетровской области. (укр.)

Приміський електрозв'язок дуже актуальний сьогодні для багатьох сільчан. Адже чимало з них везуть на ринки міст городину, інші продукти, вирощені в домашньому господарстві. Відсутність доступних транспортних можливостей не лише позбавляє багатьох цієї змоги, але й сприяє перекупникам, які, користуючись безпомічністю селян, за безцінь скуповують у людей сільськогосподарську продукцію і в такий спосіб наживаються на їхній праці.

Тож поява в розкладі руху приміських електричок на Придніпровській залізниці нового маршруту "Дніпропетровськ - Богуславський" стала справжньою знахідкою для тисяч мешканців Павлоградського та Петропавловського районів області. Віднедавна цей маршрут став обслуговувати десятки сіл, що досі не мали залізничного сполучення.

Ініціативу в цьому питанні виявила Павлоградська райдержадміністрація, зокрема, безпосередньо її керівник Микола Родіонов. Відтепер Богуславська електричка, яка, до речі, стала першим приміським залізничним маршрутом Дніпропетровщини з кінцевою зупинкою "село", служить надійним містком між глибинкою та обласним центром. Инф. газеты "Молодь України".

Читайте також