Трагедия с "Курском" нашла живой отклик в Украине

23.08.2000, 12:27

Верховная Рада Украины выразила соболезнования российскому народу в связи с трагедией с субмариной "Курск" в Баренцевом море. Правительство Украины выделило материальную помощь семьям погибших моряков подлодки, выходцев с Украины. (укр.)

Голова Верховної Ради Іван Плющ висловлює глибокий сум і співчуття російському народу та родинам моряків, які загинули на затонулому російському підводному човні "Курськ". Від імені голови українського парламенту скорботна телеграма надіслана голові Ради Федерації Єгору Строєву та голові Державної Думи Росії Геннадію Селєзньову.
Инф. пресс-секретаря Главы Верховной Рады.

Уряд України надав по 5 тис. гривень одноразової грошової допомоги сім'ям 27-ми військовослужбовців - вихідців з України, які проходили службу на атомному підводному човні Північного флоту ВМФ Російської Федерації "Курськ". Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України, якою також доручено відповідним структурам виконавчої влади разом з Міністерством охорони здоров'я здійснити заходи щодо медичної реабілітації батьків, дружин та дітей загиблих північнофлотців. Ряду міністерств Уряд доручив розглянути можливість організації спеціального авіарейсу за маршрутом м.Севастополь - м.Київ - м.Сєвероморськ - м.Київ - м.Севастополь для членів сімей і родичів моряків та офіцерів, які проходили службу на атомній субмарині "Курськ".
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також