ОЩАДБАНК ПРЕДЛАГАЕТ ЦЕННЫЕ СЕРТИФИКАТЫ

12.09.2000, 16:39

Государственный ощадный банк Украины объявил о начале реализации сберегательных (депозитных) сертификатов, номинированных в национальной валюте. (укр.)

Банк пропонує іменні та на пред'явника ощадні сертифікати. Мінімальна номінальна вартість одного сертифіката - 200 гривень. Хто побажає вкласти свої гроші в ощадні сертифікати, отримає від Ощадбанку цінні папери на руки в документарній формі.

Власники ощадбанківських сертифікатів одержать фіксований дохід у вигляді виплачуваних процентів на внесений депозит. Розмір процентної ставки обумовлений строком обігу сертифіката: по ощадних сертифікатах 3-місячних - 15% річних, 6-місячних - 18% річних, 12-місячних - 20% річних.

Повернення банком депонованих коштів по ощадному сертифікату, а також виплата процентів по ньому здійснюватимуться юридичним особам тільки в безготівковій формі, фізичним особам - як у готівковій, так і в безготівковій формі.

Збереженість вкладів громадян в ощадні сертифікати Ощадбанку гарантується державою. Умови випуску ощадних сертифікатів, за словами начальника управління операцій Ощадбанку на фондовому ринку Юрія Лисенкова, повинні зацікавити як суб'єктів господарювання, так і громадян, яких державний банк радий бачити серед своїх клієнтів.
Инф. пресс-службы Ощадбанка.

Читайте також