Украинские авиаторы на "CIAF - 2000"

02.09.2000, 13:54

Самолеты Военно-Воздушных сил Украины принимают участие в международной авиационной выставке "CIAF - 2000", которая с 1 по 4 сентября проходит в городе Градец-Карлове (Чехия). (укр.)

На запрошення Благодійного фонду Військово-Повітряних Сил та Командувача ВПС Чеської Республіки у виставці приймають участь два українських винищувача СУ-27 та важкий бомбардувальник ТУ-22М3. Один із винищувачів та бомбардувальник представлено для наземного показу, а екіпаж СУ-22М3 під командуванням підполковника Федора Тищука виконає демонстраційний політ.

Минулого року українські військові авіатори також брали участь у цій виставці і повернулася з Чехії з трьома нагородами. Зокрема, організатори відзначили високу майстерність пілотажної групи на бойових літаках МІГ-29 "Українські соколи" та індивідуальний вишкіл полковника Івана Черненка на винищувачі СУ-27. Приз отримав також керівник делегації генерал-лейтенант Леонід Фурса - перший заступник Командувача ВПС України - за відмінну підготовку української авіаційної техніки та особового складу до авіаційної виставки.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також