Фортуна улыбнулась "Технополису"

18.01.2001, 12:18

Звание лауреата рейтинга "Золотая Фортуна" в номинации "Открытие года" было присвоено журналу "Технополис", который занимается вопросами безопасности жизнедеятельности человека. (укр.)

Зі сторінок журналу читачі, кількість яких збільшується рік від року, дізнаються про багато важливих і актуальних сьогодні справ. Адже такі теми, як попередження виробничого і побутового травматизму, соціальний захист людей, боротьба за чисте довкілля та протистояння стихійним лихам, сьогодні хвилюють кожного. Журналісти "Технополіса" професійно інформують своїх передплатників про стан справ з безпекою життєдіяльності в нашій країні, допомагають людям краще орієнтуватися в ситуації і вміти кваліфіковано вирішувати важливі для них питання.

Не випадково робота колективу отримує вже не першу відзнаку: в активі "Технополісу" подяка від Міністра праці і соціальної політики І. Саханя за висвітлення актуальних питань соціально-економічних реформ, Почесна грамота Міністерства надзвичайних ситуацій та перемога у Всеукраїнському конкурсі, що проводився цим міністерством.
Тетяна Кравченко.
Инф. газеты "Молодь України".

Читайте також