Лови момент, студент!

10.10.2001, 13:26

Четвертый межвузовский конкурс "Студент Киева-2001" вышел на завершающий этап. (укр.)

Конкурс визначить найкращих студентів, які навчаються у вищих навчальних закладах столиці III-IV рівнів акредитації. Прогнозується, що в змаганнях візьмуть участь понад 1000 студентів із майже 40 приватних та державних вузів.

Ще в травні відбувся відбірковий етап, який складався з двох частин: тесту на загальну ерудицію та письмової роботи. А основні тури проходитимуть протягом жовтня-грудня. Учасників інтелектуальних змагань чекають цікаві тести, твори, та, насамкінець, письмова робота за фахом кожного окремого студента.

Конкурс проводився в чотирьох основних номінаціях: "Суспільні науки", "Природничі науки", "Технічні науки", "Мистецтво і культура", а цього року додали п'яту номінацію - "Фізична культура та спорт".

Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу відбудеться 13 грудня 2001 року на День святого Андрія, під час якої кращі студенти-володарі першого та третього місць отримають іменні щомісячні стипендії від Громадського фонду Андрія Первозванного, який є засновником та організатором конкурсу. Окрім грошових призів, переможці отримають мобільні телефони зі стартовими пакетами від генерального спонсора - компанії "Київстар".

Учора перелік молодіжних програм фонду розширено новим проектом - конкурсом "Патріот" серед команд "силових" вузів столиці і Київської області. Навесні він уперше успішно відбувся. Отже, тепер молодь столиці змагатиметься за звання кращого студента і кращого патріота року.
Маргарита Терещук.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також