Новый вариант Web-сайта Министерства обороны Украины

18.12.2001, 16:44

К 10 годовщине украинской армии Министерство обороны Украины предложило пользователям сети Интернет новую версию своего официального сайта. (укр.)

До 10-ї річниці Збройних Сил України, у мережі Інтернет за знайомою для користувачів адресою http://www.mil.gov.ua було розміщено абсолютно нову версію офіційного сайту Міністерства оборони України. Ця подія завершила кропітку і натхнену роботу над новим проектом групи фахівців Головного управління зв'язку і АСУ Генерального штабу Збройних Сил України та прес-служби Міністерства оборони України. Головними вимогами для них були висока інформативність сайту, якісний дизайн та ергономічність, швидкість роботи в мережі Інтернет. Для цього використовувалися сучасні технології та програмне забезпечення.

Сьогодні офіційний сайт Міністерства оборони України має інформаційно-презентаційний характер і складається із багатьох тематичних розділів. З них користувачі мережі Інтернет мають змогу довідатися про історію створення Збройних Сил України, їх структуру та керівний склад, миротворчу діяльність, техніку і озброєння сучасної української армії. Великий обсяг інформації містить розділ правових питань, в якому викладено основні закони та підзаконні акти, нормативні документи, накази та військові статути, що регламентують життєдіяльність Збройних Сил України. Більш докладно та інформативно представлені структурні підрозділи Міністерства оборони, Генерального штабу Збройних Сил України. Велику увагу приділено фінансуванню Збройних Сил, що значною мірою впливає на навчання військ та вирішення соціально-побутових питань військовослужбовців.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також