Проблемы развития ипотечного рынка и пути их решения

07.12.2001, 11:39

В соответствии с распоряжением Президента Украины, сегодня, 7 декабря, в Киеве пройдет международная научно-практическая конференция "Проблемы развития ипотечного рынка и пути их решения". (укр.)

У ній передбачається участь біля 200 представників державних та місцевих органів влади, народних депутатів України, науковців, а також фахівців із Росії, Латвії, Литви, Польщі, Чехії, Чилі.

Це перша в історії України конференція з проблем іпотеки, іпотечного кредитування та іпотечного ринку. Її метою є визначення концептуальних і правових засад розвитку іпотечного ринку в Україні та вироблення пропозицій щодо іпотечних механізмів фінансування пріоритетних галузей економіки України на коротко- і довгострокову перспективу.

Основну увагу передбачається зосередити на розгляді питань становлення житлової та земельної іпотеки, використання іпотечних механізмів для вирішення найгостріших соціально-економічних проблем. Серед них - забезпечення населення житлом, надійне вкладенні коштів пенсійних фондів, залучення інвестицій в аграрну сферу економіки, промисловість, міську інфраструктуру та ін.

Учасники конференції ознайомляться з досвідом роботи АТ ХК "Київміськбуд" та АКБ "Аркада" щодо практичного запровадження іпотечного кредитування будівництва житла в м. Києві.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також

Читайте также