Компьютеризированная зона

20.02.2001, 10:12

Мелитополь стал третьим городом Украины (после Павлограда и Кременчуга), где прошла акция всеукраинской благотворительной программы "Социальная адаптация несовершеннолетних правонарушителей". (укр.)

За сприяння запорізьких філій низки молодіжних організацій, а також Міжнародного фонду "Відродження" 160 вихованок місцевої виправно-трудової колонії одержали подарунки особисті, а установа - невеличку бібліотеку, мікрофони і звукопідсилювачі, необхідні для влаштування концертів. Черговий концерт відбувся як за участі гостей (позбавленим волі додали настрою команда КВК технічного університету і лауреати міжнародних пісенних фестивалів та обласного конкурсу молодих талантів "Зорепад", так і вихованок колонії - вони декламували вірші українською мовою, співали і танцювали).

За ініціативи депутата міськради пана Алєйнікова Міжнародний фонд "Відродження" фінансував нещодавно і комп'ютеризацію ВТК для дівчат: п'ять новеньких електронних машин на суму понад три тисячі доларів уже встановлено в навчальних аудиторіях колонії.
Андрій Багнюк.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також