В Рио показали все лучшее

02.03.2001, 11:45

Увидев карнавал в Рио-де-Жанейро, можно подумать, что в Бразилии большие проблемы с одеждой. (укр.)

Учасники попередніх шоу також не вирізнялися особливою сором'язливістю, але цьогорічний карнавал у своєму "мінімалізмі" сягнув апогею. Багато жінок відмовилося навіть від тих маленьких трикутничків, які у попередні роки прикривали саме "це". Такими "тапа сексо" ("секс-прикриттям") прикриваються лише "найконсервативніші". Зате цього року на карнавалі розповсюдилася мода на "боді пейнт", тобто на зміну тканині прийшло розмальовування тіла фарбами, найчастіше - золотого кольору.

Традиційний парад шкіл самби перетворився на парад голизни. Все це привабило цього року до Ріо ще більші натовпи туристів. Місцеві газети ведуть запеклу полеміку про те, в яких королев самби груди силіконові, а в яких справжні. П'ятиденне поганське свято танців, співу традиційно обирає короля - якогось товстого чоловіка. Цього року ним був 135-кілограмовий Король Момо. Його повноваження закінчилися з оголошенням переможців параду.

На закінчення варто зазначити, що на пляжах Ріо заборонено перебувати без верхньої частини купальника, але на те й карнавал, що на ньому можна забути про все.
Марко Бруствер.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також