ВИЗИТ НАЧАЛЬНИКА ГЕНЕРАЛЬНОГО ШТАБА АЛЖИРСКОЙ АРМИИ В УКРАИНУ

17.04.2001, 12:11

С 16 по 19 апреля проходит официальный визит в Украину начальника Генерального штаба Национальной Народной Армии Алжирской Народной Демократической Республики генерал-полковника Мохамеда Ламари (укр.)

Передбачається, що генерал-полковник Мохамед Ламарі здійснить візит ввічливості до Міністра оборони генерала армії України Олександра Кузьмука та проведе офіційні переговори з начальником Генерального штабу Збройних Сил - першим заступником Міністра оборони України генерал-полковником Володимиром Шкідченком. За їх підсумками планується підписання протоколу про наміри та проведення спільної прес-конференції.

Начальник генерального штабу Національної Народної Армії АНДР планує також зустрітися з Прем'єр-міністром Віктором Ющенком, Міністром закордонних справ Анатолієм Зленком та Секретарем Ради національної безпеки і оборони Євгеном Марчуком.

Військова делегація з Алжиру планує відвідати Національну академію оборони України, АНТК ім. Антонова, Дарницький танкоремонтний завод, одну із зенітно-ракетних частин та навчально-тренувальний центр Військ ППО України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також