"ДИНАМО" БУДЕТ ИГРАТЬ С БРАЗИЛЬЦАМИ

26.04.2001, 11:12

На встрече почетного президента ФК "Динамо" (Киев) Григория Суркиса с Чрезвычайным и Полномочным Послом Федеративной республики Бразилия Элдером Мартинесом Мораесом было принято решение, что во время визита Президента Бразилии в Украину в июне нынешнего года в Киеве пройдет футбольный саммит. (укр.)

Народний депутат України, почесний президент ФК "Динамо" (Київ), президент ФФУ Григорій Суркіс прийняв Надзвичайного та Повноважного Посла Федеративної республіки Бразилія в Києві пана Елдера Мартінеса Мораеса на його прохання.

Під час зустрічі були обговорені шляхи й можливості подальшого розвитку та поширення дружніх стосунків між обома країнами. Сприятиме цьому і приїзд до нашої країни Президента Бразилії пана Фернандо Енріке Кардосо на запрошення Президента України Леоніда Кучми 29-30 червня 2001 року.

Щоб надати йому більшого виміру, пан Мораес та пан Суркіс вирішили спільними зусиллями організувати футбольний самміт - адже відомо, яке місце в житті Бразилії посідає футбол, своєю пристрастю до найпопулярнішої в світі гри пишаються і українці.

Відтак, вирішено зіграти матч між київським "Динамо" та національною збірною Бразилії (або з одним із провідних бразильських клубів - "Васку да Гама", "Фламенго", "Палмейрас" або "Атлетико Мінейро"). Обидві сторони вирішили провести його під час візиту Президента Федеративної Республіки Бразилія в Київ. Футбольне україно-бразильське свято відбудеться на полі НСК "Олімпійський".

Наприкінці зустрічі Григорій Суркіс вручив Надзвичайному та Повноважному Послу ФР Бразилія пану Мораесу золотий значок ФК "Динамо" (Київ) та клубні сувеніри.
Инф. газеты "Молодь України".

Читайте також