Началась перерегистрация парламентского большинства

04.04.2001, 18:27

Координационный совет парламентского большинства на своем заседании 4 апреля принял решение о начале перерегистрации членов парламентского большинства Верховной Рады Украины. (укр.)

Домовлено, що перереєстрація відбуватиметься згідно з чинними документами: Положенням про парламентську більшість Верховної Ради України та Угодою про створення парламентської більшості.

В ході засідання 4 квітня координатор більшості Олександр Карпов нагадав, що з ініціативою про проведення перереєстрації членів парламентської більшості - після початку роботи над проектом політичної угоди про співробітництво між Верховною Радою України та Кабінетом Міністрів України - виступили фракції СДПУ(о) та НДП, а також депутатські групи "Трудова Україна" і "Відродження регіонів".

На засіданні Координаційної ради лідер фракції Народного руху України Геннадій Удовенко оголосив про приєднання до процесу перереєстрації фракцій НРУ, УНР, Партії "Реформи і порядок" - "Реформи-Конгрес" та депутатів від Конгресу українських націоналістів.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також