Севастопольский военно-морской институт принимает гостей из США

05.04.2001, 10:52

С 3 по 5 апреля в Севастопольском военно-морском институте имени П. С. Нахимова с дружественным визитом находится делегация военно-морской академии ВМС США (г. Анаполис) во главе с военным атташе США в Украине Джефом Даном. (укр.)

Під час візиту американські офіцери зустрілися з начальником інституту контр-адміралом Володимиром Колпаковим, професорсько-викладацьким та курсантським складом навчального закладу, оглянули лабораторії кафедри штурманського озброєння і навчально-тренувальний комплекс, відвідали обчислювальний центр і кафедру іноземних мов.

Подібні візити в Севастопольський військово-морський інститут представники військово-морської академії ВМС США здійснюють щорічно вже учетверте. В свою чергу у жовтні минулого року начальник та група викладачів СВМІ також відвідали місто Анаполіс.

Згідно плану міжнародних зв'язків з 30 квітня до 2 травня у Севастополі з візитом побуває учбовий корабель ВМС Болгарії з курсантами військово-морської академії на борту, а 18 червня СВМІ відвідають 90 слухачів військового коледжу Франції.
Инф. Министерства обороны Украины.

Читайте також