УКРАИНА ПРИМЕТ УЧАСТИЕ В АВИАКОСМИЧЕСКОМ САЛОНЕ "БУРЖЕ-2001"

24.05.2001, 15:52

На заседании Кабинета Министров Украины 23 мая было принято распоряжение "О подготовке и участии национальной экспозиции в Международном авиакосмическом салоне "Бурже-2001" (Франция)". (укр.)

Авіакосмічний салон "Бурже", що проходить один раз на два роки у Франції, вважається найбільш представницьким у світі. Про це свідчить велика кількість учасників, демонстрація новітніх зразків льотної техніки і технологій, високий рівень офіційних урядових делегацій, обсяги контрактів в сфері авіаційної техніки.

Національна експозиція України на виставці "Бурже-2001", яка відбудеться з 16 по 24 червня 2001 року, детально ознайомить широке коло іноземних спеціалістів з науково-технічними можливостями авіаційної промисловості України. Будуть виставлені та демонстровані натурні зразки нової оборонної техніки. Передбачається, що на цьому салоні будуть показані літаки сімейства Анів: Ан-225 "Мрія", Ан-70, Ан-140 та Ан -74. Українські фахівці пропонуватимуть контракти на розробку, виробництво і надання послуг з ремонту та модернізації авіаційної техніки.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також