Начал работать "Летний университет 2001"

20.07.2001, 18:17

Во Львове начал работать "Летний университет 2001", организованный Форумом студентов Европы и, в частности, его львовским отделением. (укр.)

Щоб взяти участь у цьому проекті сюди прибули студенти вищих навчальних закладів Німеччини, Голландії, Італії та Польщі.

У дискусіях та лекціях, що передбачені в програмі "Літнього університету", його учасники матимуть змогу ознайомитися з культурою та традиціями України, її суспільно-політичним життям. Більшість заходів цього проекту матиме спортивно-розважальний характер.

Після перших ознайомчих лекцій учасники навчань вирушать у похід на байдарках Дністром. Подальші заходи університету проходитимуть у перепочинках між мандрівками.

Як повідомив організатор проекту Орест Вачков, щодня відбуватимуться тематичні заходи, наприклад День правди, День здоров'я, Європейський день тощо. За його словами, такі акції сприятимуть зближенню України з Європейським союзом. А головний наголос в роботі університету робиться на безпосередньому спілкуванні учасників проекту, обміні досвіду між студентами різних країн.

Робота "Літнього університету" триватиме 16 днів, повідомляє "Deutsche Welle".

Читайте також