Инсультность бытия. Наталья Гундарева

25.07.2001, 18:05

Популярная российская актриса Наталья Гундарева, у которой неделю назад произошел обширный инсульт, находится в тяжелом состоянии в НИИ скорой помощи имени Склифосовского. (укр.)

Літня спека - підступна, спопеляюча, кожного року якась смертоносна. Згадайте, щоліта раптово дізнаєшся про смерть когось улюбленого, часто близького. Спека 2001 року теж відзначилась, ні, не смертю - тьфу-тьфу, але страшною хворобою Наталі Гундарєвої, російської актриси, яка зіграла у фільмах "Подранки", "Вас чекає громадянка Никанорова", "Паспорт", "Небеса обітовані", "20 років потому", "Самотнім надається гуртожиток", "Солодка жінка", "Осінній марафон", серіалах "Петербурзькі таємниці", "Любов.ru" та багатьох інших.

19 липня на зйомках нового фільму в підмосковному Дідовську актрисі стало погано. Її чоловік Михайло Філіпов та мама викликали "швидку допомогу". Коли її привезли в нейрохірургічне відділення, вона була ще при свідомості. Через два дні пані Гундарєва впала в кому, діагноз лікарів - інфаркт мозку, це один із видів інсульту. Як повідомляє газета "Московский комсомолец", спеціалісти Скліфа дуже стримано говорять про перспективи, точніше про їх відсутність. З таким діагнозом люди найчастіше помирають за кілька днів, у кращому випадку залишаються паралізованими.

Уже кілька днів Наталя Гундарєва лежить на ліжку, на якому кілька років тому помер співак Женя Білоусов, без свідомості, підключена до апарата штучного дихання, ситуація кризова, стан її погіршується. У палату до хворої допускають лише її чоловіка. Художній керівник МХАТу Олег Табаков, який у минулому сезоні запросив актрису на роль у свій театр, дзвонить у лікарню по кілька разів на день. Але все у руках Божих.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також