Купальник или аппликация?

29.09.2001, 12:46

В Западной Европе в продажу поступила необычная разновидность купальника-бикини, верхняя часть которого представляет собой две накладки, которые просто приклеиваются. (укр.)

Новинка, що вже встигла набути популярності на провідних курортах, одержала назву "стікіні" (від англійського stick - "наклеювати"). Ці штуки випускаються у трьох різновидах - у формі метеликів, тюльпанів та маргариток - і коштують близько 10 фунтів за три пари. Накладки кріпляться на груди за допомогою спеціального гіпоалергенного липкого шару, який абсолютно безпечний для шкіри.

Новинка є альтернативою традиційному верху бікіні, і з її допомогою, як стверджують творці, можна досягти максимальної площі засмаги й уникнути неприємних білих слідів від лямочок. "Ідею створення стікіні ми запозичили в Бразилії, де жінки так люблять демонструвати свої тіла", - кажуть британські виробники, котрі наполегливо рекламують свій витвір усіма можливими засобами, зокрема й в Інтернет, де новий пляжний "прикид" має власний сайт - http://www.stikini.co.uk.

Однак у нового бікіні є й свої мінуси - вони не забезпечують підтримки грудей; не так просто домогтися симетричного розташування накладок; а оскільки вони виконані з дуже тонкої тканини, плавати в них також дещо ризиковано. Хоча, власне, якщо й відклеяться - яка різниця...
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також