Украина подписала ряд документов по итогам заседания глав правительств СНГ

29.09.2001, 12:08

Украина подписала 10 из 15 документов, которые были внесены на рассмотрение заседания Совета глав правительств стран-участниц СНГ 28 сентября в Москве. (укр.)

Зокрема, підписано рішення про фінансове забезпечення з 2002 року діяльності Антитерористичного центру держав Співдружності; документ, яким визначаються правила митного контролю за переміщенням товарів, що є об'єктами інтелектуальної власності, угоду про співпрацю в галузі промислової безпеки на небезпечних виробничих об'єктах.

Також українська делегація приєдналася до рішення Ради про ліквідацію Міждержавного Євроазіатського об'єднання вугілля та металу. Серед інших документів, підписаних Прем'єр-міністром України Анатолієм Кінахом, - порядок розподілу квот на призначення та ротацію заступників голови виконкому - виконавчого секретаря СНД та інших посадових осіб на квотні посади виконавчого комітету Співдружності, а також документ про об'єднаний бюджет на 2002 рік органів СНД, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів держав-членів організації.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також