Результат двух автокатастроф - 3 человека погибли и 30 пострадали

08.09.2001, 12:51

7 сентября вследствие дорожно-транспортного происшествия на автодороге Киев-Одесса погибли 3 и пострадали 15 игроков сборной команды Молдовы по волейболу. Еще одна крупная авария, в результате которой пострадали 15 человек, произошла на автодороге Демидовка-Луцк. (укр.)

О 14 год. 20 хв. біля с. Очеретня Кривоозерського району на автошляху Київ-Одеса водій автобусу "Ікарус" (Республіка Молдова) на слизькому дорожньому покритті не впорався з керуванням, в результаті чого автобус з'їхав на узбіччя та перекинувся. Автобус перевозив збірну команду Молдови по волейболу ДСФО "Молдова" (24 чол.). В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинуло 3 особи та постраждало 15 осіб. Постраждалих госпіталізовано до центральної районної лікарні. Стан здоров'я - задовільний.

Близько 19 год. на автодорозі Демидівка-Луцьк біля с. Золочівка Демидівського району під час руху сталося загорання рейсового автобусу (власник - приватне підприємство), який перевозив 30 чол. В результаті 15 пасажирів отримали опіки різних ступенів тяжкості. Постраждалих попутним автобусом було доставлено в опіковий центр обласної лікарні м. Луцьк (Волинська область). Після надання першої медичної допомоги з 15 пасажирів 11 було госпіталізовано (з них 3 в тяжкому стані). Ведеться слідство.
По материалам МЧС Украины.

Читайте також