"Укрэксимбанк" установил 115 банкоматов

15.10.2002, 13:25

С начала нынешнего года сеть банкоматов "Укрэксимбанка" выросла в в 2,5 раза. (укр.)

На сьогоднішній день кількість банкоматів, встановлених ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" для видачі готівкових коштів поза платіжними картками міжнародних платіжних систем "VISA Int."та "MasterCard Int.", досягла 115. У поточному році значне зростання мережі банкоматів банку відбулося, насамперед, за програмою інституційного розвитку банку, яка передбачає поставку та закупівлю сучасного банківського обладнання. За цей період "Укрексімбанком" встановлено 65 банкоматів. Ще 5 банкоматів "Укрексімбанку" буде встановлено найближчим часом.

115-й банкомат "Укрексімбанку" був встановлений у м. Дніпропетровську за адресою вул. Титова, 11. Цей банкомат став вже 65 банкоматом, встановленим "Укрексімбанком" з початку поточного року. На сьогоднішній день мережа банкоматів "Укрексімбанку" охоплює майже усі обласні центри та великі міста України. Найбільша їх кількість встановлена у Києві, де налічується 30 банкоматів, з них загального доступу 27.

Розширення банкоматної мережі є частиною стратегії "Укрексімбанку" по щодо якісномуго забезпеченняю пропонуємих карткових послуг, що надаються банком, та спрямоване, внасамперед в першу чергу, на забезпечення потреб у готівкових коштах клієнтів-держателів "зарплатних" платіжних карток "Укрексімбанку". Банкомати "Укрексімбанку" розташовані у зручних місцях та мають переважно цілодобовий розклад роботи. Виробником банкоматів, які встановлює "Укрексімбанк", є всесвітньовідома компанія "Wincor/Nixdorf GmbH&Co" (Німеччина).

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. "Укрексімбанк" належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є принциповим членом платіжних систем "VISA Int." та "MasterCard Int.", з 1998 - розрахунковим банком системи "MasterCard Int." в Україні. Станом на 01.10.2002 року "Укрексімбанк" емітував більше 90000 міжнародних платіжних карток.
По материалам пресс-релиза ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины".

Читайте також