В Белой Церкви взорвался дом

26.10.2002, 14:08

25 октября в Белой Церкви в девятиэтажном доме прогремел взрыв, в результате которого пострадало 3 человека, один из них скончался в больнице. По предварительной версии, причиной взрыва стало скопление газа в одной из квартир. (укр.)

О 8 год. 47 хв. 25 жовтня у м. Біла Церква по вул. Тимірязєва, 2 в четвертому під'їзді дев'ятиповерхового панельного житлового будинку між восьмим та дев'ятим поверхом стався вибух. В результаті вибуху зруйновано технічний поверх, перекриття між дев'ятим та восьмим поверхом, 8 квартир, сходові марші під'їзду та частково пошкоджено сьомий поверх і 28 квартир.

Станом на 7 год. 26 жовтня 2 особи у важкому стані госпіталізовано до лікарні, з яких 1 особа померла. Із зруйнованих та пошкоджених квартир евакуйовано та розміщено у готелі "Рось" 98 мешканців.

Демонтовано порушені конструкції технічного, дев'ятого та восьмого поверхів. Загиблих та постраждалих під завалами не виявлено. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Повністю відновлено життєзабезпечення жителів трьох під'їздів.

До аварійно-рятувальних робіт від МНС, МО, МВС, МОЗ та комунальних служб міста залучено 202 чол. та 20 од. техніки.
Инф. МЧС Украины.

Читайте також