"Травиата" посетит Украину

11.11.2002, 13:33

В Киев прибывает известный итальянский продюсер и режиссер Андреа Андерман, который презентует в Украине собственный новаторский проект "Травиата в Париже" - видеоверсию одноименной оперы Дж. Верди. (укр.)

Музичний проект "Травіата в Парижі" - унікальний витвір мистецтва, який не має аналогів у світі, симбіоз опери і кіно, за яким критики визнають майбутнє телебачення. Фільм має численні міжнародні нагороди, він уже транслювався у 125 країнах світу на 5 континентах, де посів найвищі рейтинги. "Травіату в Парижі" порівнюють з такими популярними фільмами, як "Віднесені вітром" та "Титанік". Підготовка проекту тривала сім років, його вартість склала $1 млн. У реалізації проекту взяли участь понад 500 чоловік, були задіяні сотні одиниць сучасної техніки.

Згодом Італійська телерадіокомпанія RAI зняла фільм "Як ми це робили", який дає можливість зазирнути за сценічні лаштунки "Травіати" і дізнатися про секрети сучасної телеіндустрії. У травні 2002 року фільм завоював Гран-прі міжнародного телефестивалю "Злата Прага".

Андреа Андерман передає Національній телекомпанії України ексклюзивні в нашій країні права на трансляцію обох фільмів. "Травіата в Парижі" і "Як ми це робили" стануть новорічним подарунком НТКУ своїм глядачам.
По материлам пресс-релиза Национальной телекомпании Украины.

Читайте також