Платежная карточка MasterCard поможет выиграть автомобиль

15.11.2002, 11:33

До конца ноября продолжается рекламная акция, которую проводит в Украине платежная система "MasterCard Europe" совместно с "Проминвестбанком" и другими банками. (укр.)

Кожен клієнт "Промінвестбанку", хто не пізніше 30 листопада 2002 року укладе договір на випуск карток MasterCard Mass, MasterCard Business чи MasterCard Gold, або відкриє додаткову картку вказаних типів, або перевипустить картку вказаних типів - гарантовано отримає подарунок - стильну ручку з логотипом MasterCard, а також стане учасником розіграшу головного призу - престижного автомобіля Citroen Xsara.

Розіграш автомобіля Citroen Xsara відбудеться у грудні 2002 року по закінченню акції.

За будь-яких обставин держателі платіжних карток MasterCard "Промінвестбанку" отримують гарантію збереження своїх коштів і мають можливість у більш ніж 200 країнах світу розрахуватися за товари та послуги чи отримати готівку у валюті країни перебування за вигідним курсом конвертації.

Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк - "Промінвестбанк" - створено 26 серпня 1992 року. До послуг держателів міжнародних платіжних карток банку 306 банкоматів. В Україні діють близько 600 установ "Промінвестбанку". За даними журналу "The Banker", "Промінвестбанк" - єдиний з українських банків - входить до 1000 найбільших банків світу.
По материалам пресс-службы "Проминвестбанка".

Читайте також