Лучшими в Украине по греко-римской борьбе стали военные

20.11.2002, 12:46

Настоящим бенефисом армейских спортсменов стал І командный чемпионат Украины по греко-римской борьбе, который проходил в Киеве. (укр.)

Нещодавно у Києві у спорткомплексі Центрального спортивного клубу ЗС України проходив І командний чемпіонат України з греко-римської боротьби, який було присвячено пам'яті відомого борця Юрія Бродського.

Чемпіонат зібрав 8 команд-учасниць, які за регламентом було розподілено на дві підгрупи. Всього ж у цьому турнірі брали участь чотири майстри спорту міжнародного класу, 43 майстри спорту України та 24 кандидати в майстри спорту. Збройні Сили України представляли одразу три команди, які отримали умовні найменування "Збройні Сили - 1", "Збройні Сили - 2" та "Збройні Сили - 3". До складу армійських команд увійшли представники майже усіх спортивних клубів видів ЗС України.

Турнір став справжнім бенефісом армійських борців. За результатами двобоїв у підгрупах перші місця, що виводили команди у фінал, посіли перша та друга команди Збройних Сил. З рахунком 16:9 у фіналі перемогла команда "Збройні Сили - 2", основу якої складали представники спортивних клубів Військово-Повітряних Сил. У складі переможців відзначились Юрій Синкевич з Вінниці, Валерій Воронкін із Севастополя, одесит Олексій Мазур, Сергій Рутенко з Харкова та кияни Роман Рогущенко, Тимур Байрамов і Костянтин Стрижак. Третє призове командне місце також виборола армійська команда - "Збройні Сили - 3".

Блискучий виступ армійців на цьому командному чемпіонаті додав головному тренерові збірної команди Збройних Сил України з греко-римської боротьби, заслуженому тренерові України підполковнику Олександру Кутовому роздумів щодо вірного вибору кандидатів для участі у міжнародних змаганнях різного рівня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також