Группа "Сад" отправляется в турне по военным гарнизонам ВС Украины

08.11.2002, 14:11

Почти за два месяца музыкального турне "Судьба, где ты?" киевская рок-группа "Сад" посетит с концертами 25 военных гарнизонов Вооруженных Сил Украины. (укр.)

8 листопада у Львові в приміщенні Будинку офіцерів Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України відбудеться прес-конференція та музично-поетичний концерт "Доле, де ти?", що проходитимуть в рамках концертному туру по військових гарнізонах України київського творчого гурту "Сад".

Концертний тур рок-гурту "Сад" по військових гарнізонах Збройних Сил України триватиме з нагоди відзначення 2002 року, як року Тараса Шевченка, оголошеного ЮНЕСКО та 11-ої річниці Збройних Сил України. Акція, що проводиться за підтримки Київського міського територіального осередку Народно-демократичної Ліги молоді та Головного управління виховної роботи Міністерства оборони України, має на меті привернути увагу військовослужбовців до духовних та культурних цінностей українського народу за допомогою поезії Кобзаря у поєднанні із сучасною рок-музикою.

Концертна програма гурту "Сад" "Доле, де ти?" включає в себе музично-поетичне дійство, до якого входять 18 органічно пов'язаних між собою музичних композицій у рок-стилі на вірші Тараса Шевченка.

Музичний вояж рок-гурту "Сад", який розпочався 1 листопада концертом у Макарові (Київська область), охопить 25 військових гарнізонів усіх трьох оперативних командувань Сухопутних військ, частини Військ Протиповітряної оборони, Військово-Повітряних та Військово-Морських Сил України, і завершиться 21 грудня у Києві.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також