"Росинка" увеличивает производство

08.11.2002, 12:05

Киевский коллективный завод безалкогольных напитков "Росинка" за 10 месяцев 2002 года увеличил объемы производства на 13% по сравнению с аналогичным периодом прошлого года. (укр.)

Так, з січня по жовтень включно на "Росинці" було розлито 92 млн. літрів напоїв. Обсяг продукції у вартісному виразі склав 102 млн. грн., що на 10% перевищило показники січня-жовтня 2001 року.

Слід також відзначити приріст виробництва по окремих основних видах продукції. Так, протягом звітного періоду було розлито 56,4 млн. літрів безалкогольних напоїв (зростання склало 8,3%); 28 млн. літрів мінеральної води (+26%); 7,3 млн. літрів слабоалкогольних напоїв (+4%).

Підкреслимо, що завод "Росинка" не працює "на склад", тому показники реалізації продукції майже ідентичні показникам виробництва.

Сьогодні "Росинка" пропонує більше 30 найменувань безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, мінеральної води, квасу та сиропів, а також 7 найменувань негазованих напоїв із вмістом натурального соку всесвітньо відомої марки "Capri Sonne", які виробляються у співпраці з німецькою фірмою "Wild".

ККЗ "Росинка" веде відлік своєї біографії з 1960 року. Протягом цього часу продукція заводу завоювала близько 100 головних призів та золотих медалей різних міжнародних конкурсів та виставок в Україні, Росії, Білорусі, Франції та інших країнах. Майже 50 нагород були завойовані за період з 1996 року - нового етапу в історії підприємства.
По материалам пресс-релиза завода "Росинка".

Читайте також