"Орлан Транс" прошел экологический аудит IKEA

05.12.2002, 15:31

Компания "Орлан Транс" успешно прошла экологический аудит шведской компании IKEA, которая, как и большинство компаний Европы, уделяет большое внимание проблемам экологии. (укр.)

У процесі аудиту було відзначено прагнення "Орлан Транс" до співробітництва, відкритість компанії та її готовність до діалогу. У звіті наголошується, що "Орлан Транс" використовує лише автопотяги, що відповідають європейським екологічним стандартам Euro 3 та Euro 2. А система оперативного керування флотом (з використанням супутникового зв'язку) дозволяє раціонально експлуатувати (з невеликим відсотком холостого пробігу) всі 250 автопотягів парку, зменшуючи таким чином забруднення оточуючого середовища.

Серед питань, які турбували представників компанії IKEA, найважливішими були проблеми витрат пального, мастил та їх якості, наявність сучасних миючих станцій, контролю за станом шин, системи відбору постачальників, базового навчання співробітників та ін. Окрім цього аудитори схвалили систему контролю та заохочень, розроблену для водіїв "Орлан Трансу", що дозволяє стимулювати їх до більш продуктивної та безпечної експлуатації автопотягів. В той же час компанії рекомендовано звернути увагу на деякі проблеми, зокрема побудувати на підприємстві "Бориспільська автобаза" власну сучасну миючу станцію.

Група компаній "Орлан Транс" входить до складу концерну "Орлан" і є одним з найбільших українських перевізників вантажів. Компанія була заснована у 1999 році на базі львівського відділення колишнього "Укртранс-Львів", що веде свою історію з 1960 року. Сьогодні "Орлан Транс" володіє найсучаснішим серед українських перевізників автопарком, який налічує 250 автомобілів провідних виробників - "VOLVO", "SCANIA", "RENAULT".

Серед клієнтів "Орлан Транс" такі відомі іноземні та вітчизняні компанії, як: Procter & Gamble, IKEA, Nord, Rainford, Sandora, В.А.Т. Прилуки та ін.
По материалам пресс-релиза компании "Орлан Транс".

Читайте також