Развитие телекоммуникаций в современном мире

14.02.2002, 14:51

В Монако прошел семинар на тему "Развитие телекоммуникаций в современном мире", в работе которого приняли участие Государственный Секретарь Кабинета Министров Украины Владимир Яцуба и директор департамента Службы безопасности Украины Александр Скриник. (укр.)

Відбулась зустріч української делегації з президентом провідної світової телекомунікаційної компанії Nortel Networks Даррилом Едвардсом (Darryl Edwards), де обговорювались питання подальшого розвитку інформаційної інфраструктури органів влади та можливість використання при їх створенні найновіших технологічних розробок компанії Nortel Networks. Особлива увага в ході зустрічі приділялась питанням захисту інформації в державних телекомунікаційних мережах.

У роботі семінару взяли участь близько 350 представників більш як із 40 країн світу. Проект створення захищених телекомунікаційних мереж уряду України був відзначений як найкращий реалізований проект року у Східній Європі. Учасники також особливо відзначили ряд інших найбільш важливих проектів минулого року, зокрема, проекти Швейцарії та Великобританії. Під час семінару на виставці демонструвалися зразки найновіших телекомунікаційних розробок.

Також була досягнута домовленість про відвідання України президентом компанії Nortel Networks паном Даррилом Едвардсом у травні цого року. Зазначена подія особливо актуальна для підвищення рейтингу України як держави, що використовує передові технології.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також