На счету сборной Украины - 7 наград чемпионата мира по плаванью

08.04.2002, 13:29

Из семи наград, которые завоевала национальная сборная Украины на чемпионате мира по плаванью, три медали - на счету армейских спортсменов. (укр.)

У Москві завершився VI Чемпіонат світу з плавання на короткій воді (25-метровий басейн). Із семи медалей, які вибороли на доріжках басейну спорткомплексу "Олімпійський" спортсмени національної збірної команди України, дві золоті та одну бронзову здобули армійці.

Переможну ходу нашої "золотої рибки" Яни Клочкової, яка стала у Москві триразовою чемпіонкою світу, підтримали й армійці. Дві золоті нагороди виборов на дистанціях 50 та 100 метрів брасом майстер спорту міжнародного класу молодший лейтенант Олег Лисогор, який представляв у складі Національної збірної команди 95-у групу спортсменів вищої кваліфікації Спортивного комітету Міністерства оборони України. Крім того, перемігши на стометрівці брасом з результатом 58,33 секунди, Олег Лисогор встановив новий національний рекорд.

Також, бронзову нагороду в скарбницю національної збірної України здобув на дистанції 50 метрів вільним стилем майстер спорту міжнародного класу представник спортивного клубу Західного оперативного командування старший прапорщик Олександр Волинець.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також