Спортсмены ВС Украины были лучше всех

01.07.2002, 15:22

По итогам III Спартакиады вооруженных сил стран СНГ национальная сборная команда Вооруженных Сил Украины заняла первое общекомандное место, завоевав 15 золотых наград. (укр.)

В Одесі завершилась ІІІ Спартакіада збройних сил країн-учасниць Співдружності незалежних держав.

У змаганнях, які проходили за 6 видами спорту - важкій атлетиці, вільній боротьбі, міні-футболі, армрестлінгу, стрільбі зі штатної зброї та багатоборстві ВСК, брало участь майже 500 військових спортсменів з 7 країн Співдружності - Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Молдови, Російської Федерації, Таджикистану та України.

Головні події Спартакіади розгорталися на одеському стадіоні СКА, на базі 9-го спортивного клубу Південного оперативного командування, спортивних майданчиках Одеського інституту Сухопутних військ, міста Іллічевськ та населеного пункту Чорноморське.

За підсумками Спартакіади національна збірна команди Збройних Сил України посіла І-е загальнокомандне місце у неофіційному заліку. Українські військові спортсмени вибороли 15 золотих нагород. 6 - у змаганнях з вільної боротьби, по 3 - у важкій атлетиці та армспорту, 2 - у стрільбі зі штатної зброї та 1 - у багатоборстві ВСК.

Подібні представницькі змагання в Україні проводилися вперше. Попередні дві Спартакіади збройних сил країн-учасниць Співдружності проходили в Самарі та Санкт-Петербурзі (Російська Федерація).
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також