Развивается сотрудничество Украины с ЮАР

23.07.2002, 14:47

В Украине работает II межправительственная украино-южноафриканская комиссия по вопросам военно-технического сотрудничества. (укр.)

22 липня в Києві розпочала свою роботу ІІ міжурядова україно-південноафриканська комісія з питань військово-технічного співробітництва. Робота комісії відбувається в рамках міжурядових домовленостей, яких було досягнуто у листопаді 1998 року під час засідання І Комісії у Південно-Африканській Республіці.

Делегацію Південно-Африканської Республіки очолює Секретар з питань оборони ПАР пан Дженюарі Б. Масілела. Українську сторону очолює заступник Державного секретаря Міністерства промислової політики України - голова української частини Міжурядової україно-південноафриканської комісії з питань ВТС Валерій Казаков.

22 липня програмою перебування було передбачено зустріч Секретаря з питань оборони ПАР пана Дженюарі Б. Масілели з Державним секретарем Міністерства оборони України з питань міжнародного співробітництва генерал-полковником Віктором Банних. Під час зустрічі обговорювались питання реформування та розвитку Збройних Сил України, програму переходу до професійної армії та участь українських підрозділів у миротворчих операціях.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також