Обсуждаются перспективы гостиничного бизнеса в Украине

30.07.2002, 13:19

Вице-премьер-министр Украины Василий Роговой провел встречу с президентом австрийской компании "Warimpex A.G." Францем Юрковичем и представителем транснациональной гостиничной корпорации "Six continents" Инной Купер. Во встрече также принял участие председатель подкомитета Верховной Рады по вопросам строительного комплекса и архитектуры Олег Немировский. (укр.)

В ході зустрічі обговорювались питання щодо перспектив розвитку готельного бізнесу в Україні та залучення нових іноземних інвестицій у цю сферу.

Під час зустрічі Віце-прем'єр-міністр наголосив на тому, що уряд України заінтересований в більш широкому залученні прямих іноземних інвестицій в розвиток готельного бізнесу. В. Роговий також зазначив, що уряд готовий внести відповідні зміни до законодавства Україні з метою покращення правового поля у сфері готельного бізнесу та туризму.

В ході зустрічі були обговорені питання участі компаній "Warimpex A.G." та "Six continents" у реалізації проекту будівництва в Києві п'ятизіркового готелю "Holiday Inn". Обговорюючи це питання, президент Ф. Юркович повідомив, що "Warimpex A.G.", яка є однією з найбільших у Європі компаній у сфері нерухомості та інвестування у готельний бізнес, має намір інвестувати в будівництво готелю у Києві близько $35 млн. CIF.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також