Наградили спортивных журналистов

06.07.2002, 10:48

5 июля в Национальной телекомпании Украины (НТКУ) состоялась пресс-конференция, посвященная подведению итогов эксклюзивной трансляции в Украине матчев чемпионата мира по футболу на Первом национальном канале. (укр.)

Спонсорами трансляції Чемпіонату світу з футболу в Україні виступили компанії LG і MacCoffee.

На прес-конференції були підведені підсумки конкурсу, організованого Національною телекомпанією України, серед друкованих ЗМІ на краще висвітлення Чемпіонату світу з футболу. Переможцями стали : "Киевские ведомости", "День", "Робітнича газета", "Сегодня", тижневик "Футбол". Від спонсорів трансляції спортивні оглядачі цих видань отримали цінні подарунки - годинники LG. Кореспондента тижневика "2000" Руслана Іванова нагородили спеціальним призом - мобільним телефоном LG.

У прес-конференції взяли участь: Президент НТКУ Ігор Сторожук, директор ТО спортивних передач і трансляцій НТКУ Катерина Серебрянська, начальник відділу зв'язків з громадськістю НТКУ Олександр Петруленков, спонсори трансляції: голова Представництва компанії LG Electronics Inc. в Україні Те Сок Джин, менеджер з маркетингу компанії LG Electronics Inc. в Україні Ірина Тараріна, представник компанії Future Interprises Pte Ltd Наталія Жукова.

У червні 2002 року Перший національний подарував справжнє свято шанувальникам футболу, повністю показавши всі 64 матчі Кубка світу. Кожного дня глядачі мали змогу дізнатися про свіжі новини з футбольного чемпіонату із щоденних 15-ти хвилинних оглядів і подивитися кращий матч ігрового дня у вечірньому повторі. Ще до початку Чемпіонату світу з футболу колектив ТО спортивних передач і трансляцій НТКУ у програмі "Світ спорту" готував щоденні огляди попередніх світових першостей. Судячи зі схвальних відгуків, знайшла свого глядача і годинна програма "Корея-Японія-2002. Свято футболу" на УТ-1, до участі в якій запрошувалися відомі футбольні фахівці. Вже з 7-го липня 2002 року у ТО спортивних передач і трансляцій НТКУ починається напружена робота по висвітленню 12-го Чемпіонату України з футболу. Генеральний спонсор трансляцій - торгова марка "Сармат".
По материалам пресс-релиза НТКУ.

Читайте також