Компания ВОЛЯ начинает цифровое вещание в Киеве

05.09.2002, 12:38

Оператор кабельного телевидения, компания ВОЛЯ, сообщает о начале цифрового телевизионного вещания под торговой маркой Воля Премиум ТВд с сентября 2002 года. (укр.)

Цифрове телебачення Воля Преміум ТВд ? це передача телевізійних сигналів у цифровому форматі через кабельні мережі компанії ВОЛЯ, тобто кожен абонент компанії має можливість отримувати цю послугу.

Цифрове телебачення порівняно з аналоговим має низку переваг: високу якість зображення і звуку, широкий вибір ліцензійних телевізійних каналів, перспективу запровадження нових інтерактивних послуг та ін.

Компанія ВОЛЯ пропонує своїм абонентам на вибір чотири пакети послуги Воля Преміум ТВд:
базовий з 10 каналів (у тому числі Fox Kids, CNN, Euronews шістьома мовами, Discovery та ін.) вартістю 38,00 грн. на місяць;
розширений з 18 каналів (National Geographic, Reality TV, Extreme Sports Channel, BBC Prime та ін.) за 64,00 грн. на місяць;
базовий + преміальний (12 каналів) за 67,00 грн. на місяць;
розширений + преміальний (20 каналів) вартістю 88,00 грн. на місяць.

Для прийому програм цифрового телебачення необхідна спеціальна приставка до телевізора вартістю 996,00 грн. - цифровий ресивер (set-top-box), що перетворює цифровий сигнал і подає його на звичайний аналоговий вхід телевізора, а також картка індивідуального доступу Воля Преміум ТВд вартістю 96,00 грн.

Компанія ВОЛЯ - провідний український провайдер високоякісних послуг у сфері інформації, розваг і комунікацій для приватних користувачів та корпоративних клієнтів. Сьогодні ВОЛЯ надає послуги аналогового кабельного телебачення (торговельна марка Воля Кабельд), цифрового телебачення (Воля Преміум ТВд) та високошвидкісного доступу до Інтернет через кабельні мережі (Воля Броадбендд).

Компанія розпочала активну діяльність у 2000 році, коли дефіцит інвестицій у сферу кабельного телебачення Києва стримував забезпечення якості послуг та застосування нових технологій, без яких подальший розвиток цього ринку був неможливим.

З урахуванням ситуації було залучено великі інвестиції, придбано, об'єднано та узято на обслуговування мережі найбільших операторів кабельного телебачення Києва - "Київтелемонтаж" (КТМ) та "ІнтерВідеоКиїв" (ІВК).

Інвестиції у сумі понад $30 млн. було спрямовано на розвиток телекомунікацій, Інтернет-технологій та розроблення програмного забезпечення. Істотну частину інвестицій було спрямовано на будівництво волоконно-оптичних мереж, придбання та модернізацію наявних кабельних мереж, закупівлю устаткування для цифрового мовлення, поліпшення сервісу, а також на розширення спектру пропонованих послуг.

Сьогодні кабельна мережа компанії ВОЛЯ охоплює майже 800 тис. квартир у Києві. У компанії працює більш ніж 650 висококваліфікованих фахівців.
По материалам пресс-релиза компании ВОЛЯ.

Читайте також