Во Львове ассоциация AIESEC провела всеукраинский тренинг для студентов вузов

21.10.2003, 15:42

С 17 по 19 октября Международная студенческая ассоциация AIESEC при поддержке АО "Кредит Банк (Украина)" провела всеукраинский проект для студентов высших учебных заведений. (укр.)

Делегатами даного заходу стали студенти та молоді спеціалісти з 8 регіонів нашої країни, а саме Одеси, Києва, Львова, Тернополя, Миколаєва, Донецька, Івано-Франківська, Луцьку. Протягом трьох днів молоді люди мали змогу ознайомитися з проблемами розвитку України на сучасному етапі, прослухати тренінги, що мали за мету дати їм перша за все практичні навички, які згодом можна застосувати у професійному житті.

"Я третій рік навчаюся в університеті і досі задумуюся над тим, як застосувати здобуті знання на практиці. - каже Віктор Кияшко, студент 3-го курсу Тернопільської академії народного господарства. - Цей проект став справжнім відкриттям для мене, те що такі самі студенти як я, стали організаторами даного заходу, і особливо, що вони працюють на волонтерських засадах, це вразило мене найбільше."

Більше 160 делегатів мали можливість прослухати ряд тренінгів на тему: розвиток лідерських якостей, мистецтво продажу, побудова команди, менеджмент проектів, управління часом, налагодження ефективної співпраці, бізнес-етикет, які читали досвідчені тренери з України, Польщі та Румунії.

"Щодня ми спостерігаємо нові якісні зміни в нашій економіці. Запорукою процвітання завтра є розвиток молоді сьогодні, - каже голова правління АТ "Кредит Банк (Україна) Степан Кубів. - це стало одним з пріоритетів для нашого банку, тому ми допомагаємо молоді в організації подібних проектів".

Організатори проекту розуміють наскільки важливим для економіки України є розвиток її лідерів, тих людей, які завтра будуть очолювати провідні підприємства країни. Саме таких людей прагне виховати AIESEC за допомогою освітніх проектів та міжнародних програм стажувань.

"Лише завдяки таким компаніям, які безкорисно дбають про розвиток громади, ми, як неприбуткова організація, маємо змогу впливати на розвиток молоді" - каже Марина Малкіна, президент AIESEC в Україні.
По материалам пресс-релиза Международной студенческой ассоциации AIESEC.

Читайте також