В Киеве открылась выставка "Здравоохранение 2003"

28.10.2003, 12:03

В Киеве начала работу выставка "Здравоохранение 2003", в которой принимают участие более 300 компаний, в том числе около 70 иностранных фирм, из 23 стран мира. (укр.)

Вже стало доброю традицією восени проводити виставку "Охорона здоров'я", котра об'єднує лікарів, фармацевтів, виробників та дистриб'юторів лікарських засобів і виробів медичного призначення України та іноземних країн. Відкриття виставки "Охорона здоров'я 2003", котре відбулося 27 жовтня 2003 року, стало визначною подією для всієї медичної спільноти та громадськості України та багатьох країн, що представлені на ринку України. Про це свідчить увага до заходу перших осіб керівництва. У відкритті виставки прийняли участь: міністр охорони здоров'я Андрій Підаєв; президент Академії медичних наук України академік Олександр Возіанов; голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я материнства та дитинства Микола Поліщук; заступник голови Київської міської держадміністрації Валерій Бідний; начальник Головного управління охорони здоров'я м. Києва Роман Макомела та інші.

Відкриваючи виставку "Охорона здоров'я 2003", міністр охорони здоров'я Андрій Підаєв зачитав привітання від Президента України. У своєму виступі Андрій Підаєв зазначив: "Виставкова діяльність може розглядатися як певний індикатор рівня розвитку медицини в Україні. Якщо десять років тому експонентами були переважно іноземні представництва, сьогодні ми пишаємося великою кількістю українських учасників виставки. Я хочу зазначити, що вітчизняні виробники, представляють сьогодні тут не тільки лікарські засоби та вироби медичного призначення, перш за все - вони представляють потенціал України, потужність галузі, її можливості. Саме забезпечення доступними та якісними лікарськими засобами всіх верств населення є головним завданням, яке Уряд ставить перед галуззю".

Високо оцінив роботу виставки голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я материнства та дитинства Микола Поліщук. Він сказав: "Ця добра традиція сприяє покращанню охорони здоров'я в нашій країні. Комітет Верховної Ради України разом з Міністерством охорони здоров'я і надалі будуть приділяти велику увагу придбанню діагностичного та лікувального медичного обладнання для надання медичної допомоги населенню України". Заступник голови Київської міської держадміністрації (КДМА) Валерій Бідний також зазначив важливість даного заходу, та заявив, що КМДА буде робити усе для придбання нового обладнання, що сприятиме підвищенню рівня здоров'я киян та мешканців України.

Після урочистого відкриття поважні гості відвідали експозиції виставки.
По материалам пресс-службы Министерства здравоохранения Украины.

Читайте також