Deutsche Bank признал Укрэксимбанк одним из лучших

26.11.2003, 11:31

В соответствии с результатами проведенного анализа в сфере прохождения электронных платежей без дополнительной обработки Deutsche Bank признал ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины" одним из лучших по качеству расчетов в евро и долларах США. (укр.)

Це, без сумніву, підтверджує високий рівень майстерності персоналу банку, заслужене визнання операційного менеджменту, свідчить про високий міжнародний авторитет ВАТ "Укрексімбанк".

Це вже не перше визнання Укрексімбанку у цій сфері. У 2003 р. один із грандів світового банківсько-фінансового сектора - банк "Джей Пі Морган Чейз" (м. Нью-Йорк, США) втретє поспіль (цього разу за результатами 2002 року) визнав відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" одним із найкращих серед своїх банків-кореспондентів по всьому світу за якістю розрахунків у доларах США.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом, що входить до групи найбільших системних банків України та має філії і представництва в обласних центрах та великих індустріальних містах України.

Бездоганна міжнародна репутація та надійність Укрексімбанку визнана світовими фінансовими організаціями та закордонними банками.
По материалам пресс-релиза ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины".

Читайте також