Турецкая компания инвестирует $400 млн. в развитие сотовой связи в Украине

19.12.2003, 15:30

Премьер-министр Украины Виктор Янукович встретился с Главой Совета Директоров "Чукурова груп" (Турецкая Республика) Мехметом Эмином Карамехметом (укр.).

Глава Уряду України привітав намір компанії "Чукурова Холдинг" інвестувати 400 млн. доларів США у розвиток сучасних систем стільникового зв'язку.

Під час зустрічі обговорювалися перспективні напрямки співробітництва між Україною і Туреччиною. Зокрема, в контексті підготовки до засідання спільної міжурядової українсько-турецької комісії з питань торговельно- економічного співробітництва.

Мехмет Емін Карамехмет, в свою чергу, зауважив, що завдяки зусиллям Уряду України українська держава досягла значних економічних успіхів, покращився інвестиційний клімат, що сприяло ухваленню рішення про початок спільного будівництва національної мережі стільникового зв'язку стандарту GSM компаніями Turkcell і DCC. За його словами, це лише перша реалізація домовленостей, означених під час візиту української делегації на чолі із Главою уряду до Турецької Республіки.

Віктор Янукович висловив сподівання, що і надалі спільні проекти успішно реалізовуватимуться, піднімаючи двостороннє українсько-турецьке співробітництво на більш високий рівень, повідомляє рпес-служба Кабинету Міністрів України.

Читайте також